Gabashvili

Gabashvili Letzte Spiele

Teimuras Besikowitsch Gabaschwili ist ein russisch-georgischer Tennisspieler. (georgisch თეიმურაზ გაბაშვილი Teimuras Gabaschwili, russisch Теймураз Бесикович Габашвили; engl. Transkription Teymuraz Besikovich Gabashvili;. Teimuraz Gabashvili vorheriges Spiel war gegen Gabashvili T / Lacko L in Pau, France, Doubles, Endstand 0 - 2 (Bolelli S / Mergea F hat gewonnen). Teimuraz. Spielerprofil, Ergebnisse und Statistiken für Spieler: Teimuraz Gabashvili - Live Ergebnisse, Resultate, Spielerstatistik. Spielerprofil, Ergebnisse und Statistiken für Spieler: Sekou Bangoura/Teimuraz Gabashvili - Live Ergebnisse, Resultate, Spielerstatistik.

Gabashvili

MANERBIO, August 7, Teymuraz Gabashvili advanced to the second round of the Internazionali di Manerbio Trofeo “Dimmidisi” with a three-set win over. Teymuraz Gabashvili. Land: Russland. Alter: 35 Jahre. Geburtsdatum: 23 Mai Geburtsort: Tiflis. Größe: m. Gewicht: 83 kg. Info. Teymuraz Gabashvili. Sportlerprofil: Teymuraz Gabashvili. Wettbewerb anzeigen​. Alle Events, Moskau, French Open. Alle Events. Alle Events. Moskau.

Gabashvili Benutzeranmeldung

Gabashvili - News - Teimuraz Gabashvili

Kimmer Coppejans. Edan Leshem. Shenzhen Challenger. Mate Valkusz. Jinan Challenger. Kobe Challenger. Kaohsiung Challenger.

Aleksandr Nedovyesov Rank. Round Scores R16 36 64 Antoine Hoang Rank. Quimper Quimper, France Scott Clayton Rank.

Lloyd Glasspool Rank. Round Scores R16 61 76 Mischa Zverev Rank. Matthias Bachinger Rank. Rennes Rennes, France Antonio Sancic Rank. Tristan-Samuel Weissborn Rank.

Round Scores F 75 67 5 Danilo Petrovic Rank. Outdoor Hard. Nikola Cacic Rank. Viktor Troicki Rank. Round Scores SF 64 76 7.

Konstantin Kravchuk Rank. Player Galleries. Kremlin Cup by Bank of Moscow. ATP Premier Partner. ATP Platinum Partners. Scores Latest.

News Videos. Player Features. Tennis United. Only One Comes Out. Beyond The Numbers. Safin Broke How Many Racquets?! Tennis Federation Intl. Tennis Hall of Fame.

Age 35 Association of Tennis Professionals : Top ten Russian male singles tennis players as of 2 March Daniil Medvedev 5 2. Andrey Rublev 14 1 3.

Karen Khachanov 15 2 4. Evgeny Donskoy 1 5. Roman Safiullin Alexey Vatutin 2 7. Evgeny Karlovskiy 2 8. Teymuraz Gabashvili 23 9.

Aslan Karatsev 1 Pavel Kotov 5. Association of Tennis Professionals : Top ten Russian male doubles tennis players as of 2 March Karen Khachanov 76 3 2.

Andrey Rublev 81 3 3. Teymuraz Gabashvili 5 4. Daniil Medvedev 3 5. Pavel Kotov 3. Konstantin Kravchuk 1 7. Mikhail Elgin 1 8. Roman Safiullin 1 9.

Ivan Gakhov 17 Artem Dubrivnyy 7. Categories : births Living people Sportspeople from Tbilisi Russian male tennis players Russian people of Georgian descent Tennis players from Moscow Tennis players at the Summer Olympics Olympic tennis players of Russia Universiade medalists in tennis Universiade silver medalists for Russia.

Namespaces Article Talk. Views Read Edit View history. Help Community portal Recent changes Upload file.

Download as PDF Printable version. Wikimedia Commons. QF , Last updated on: 22 March Legend Grand Slam tournaments 0—0. Jul Indianapolis Tennis Championships , US.

Apr Treat Huey Scott Lipsky. Titles by Surface Hard 6—6. Roman Valent. Martin Slanar. Russia F3, Zhukovsky. Alexander Sikanov.

Bukhara , Uzbekistan. Barcelona , Spain. Sergio Roitman. Philipp Kohlschreiber. Karlsruhe , Germany. Tobias Kamke. Milan , Italy. Diego Hartfield.

Mons , Belgium. Braunschweig , Germany. Aug Astana , Kazakhstan. Rainer Schüttler. Bordeaux , France. Karshi , Uzbekistan. Radu Albot. Samarkand , Uzbekistan.

Oleksandr Nedovyesov. Sep Kenitra , Morocco. Dominic Thiem. Oct Tashkent , Uzbekistan. Dudi Sela. Evgeny Donskoy.

Yuki Bhambri. Jun Fergana , Uzbekistan. Alexander Kudryavtsev. Gimcheon , South Korea. Thomas Fabbiano. Egypt F11, Sharm El Sheikh.

Lucas Miedler. Egypt F12, Sharm El Sheikh. Kazakhstan F5, Shymkent. Denis Yevseyev. Titles by Surface Hard 8—4. Alexander Pavlioutchenkov.

Sergei Demekhine Ivan Syrov. Dmitri Vlasov. Grenoble , France. Evgeny Korolev. Thomas Oger Nicolas Tourte.

Teymuraz Gabashvili (Russland) - Platz - alle Spielstatistiken, Weltranglisten-​Platzierung und persönlichen Informationen aus dem Jahr - Tennis - kicker. Auch auf dieser Seite werden Cookies verwendet. Wir können damit die Seitennutzung auswerten, um nutzungsbasiert redaktionelle Inhalte und Werbung. Teymuraz Gabashvili. Land, Russland. Alter, 35 Jahre / cm / 83 kg. Vorhand, Rechtshänder (beidhändig). Profi seit, Geburtsort/Wohnsitz, Tbilisi. Teymuraz Gabashvili Seite auf choralejupille.be bietet Liveergebnisse, Resultate, Tabellen, Gleichstände und Spielinformationen. Head to Head Statistik Spiele von T. Gabashvili und M. Bachinger Tennis Turniere, Ergebnisse im Jahr bis - Tennis Statistiken live Wettpoint. Illya Bernhard KГ¶ster. Ismaning Challenger. Soon-Woo Kwon. Ramkumar Ramanathan. You also have the option to opt-out of these cookies. Auf TennisErgebnisse. Tomas Machac.

Gabashvili Video

Kei Nishikori v Teymuraz Gabashvili Highlights - Men's Round 4 2016 - Roland-Garros Career High Beste Spielothek in DГјrnachhof finden Association of Tennis Professionals : Top ten Russian male doubles tennis players as of 2 March Alexander Pavlioutchenkov Evgenii Tiurnev. He reached the fourth round of the and French Open. KarlsruheGermany. MonsBelgium. MilanItaly.

Posted by Gazragore

Ich denke, dass es die Unwahrheit ist.